New site glitch seems to be starting
OpelGT.com is the premier Opel GT Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Results 1 to 5 of 5
Like Tree4Likes
  • 3 Post By opelgtboy70
  • 1 Post By kwschumm

Thread: New site glitch seems to be starting

  1. #1
    Just Some Dude in Jersey My location The Scifi Guy's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Cöllingswööd, NJ
    Posts
    9,820
    Real Name
    Gördö
    Downloads
    6
    Uploads
    0

    New site glitch seems to be starting

    Banner ads aren't showing up, pictures aren't loading properly, notifications aren't being sent, and other strange behaviour seem to be developing. Please look into it.

  2. Remove Advertisements
    OpelGT.com
    Advertisements
     

  3. #2
    Super Moderator My location Ooooner's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Concord, North Carolina, United States
    Posts
    2,782
    Real Name
    Roy Bell
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Quote Originally Posted by The Scifi Guy View Post
    Banner ads aren't showing up, pictures aren't loading properly, notifications aren't being sent, and other strange behaviour seem to be developing. Please look into it.
    Gordo... Mine seems to be working fine....
    Roy Bell
    1969 Opel GT (Switzerland)
    1973 Opel GT
    1972 Opel 1900 Wagon
    Concord, North Carolina
    Carolina Opel Club

  4. #3
    Opeler opelgtboy70's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    NJ
    Posts
    1,001
    Real Name
    Karl Senula
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Try not using your Commodore 64.....it might work better.

    Mine is working fine.

    Karl

  5. Remove Advertisements
    OpelGT.com
    Advertisements
     

  6. #4
    Über Genius My location First opel 1981's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Portland, Oregon
    Posts
    6,665
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Banner ads aren't showing up-- Ad blocker working fine.
    Pictures seem to show up, after a LONG wait sometimes.
    Pagese take forever to load on my phone (no ad blocker) waiting for banner ads to come back from overloaded servers (placing banner ads at the bottom of the script will usually solve this).

    I swear, every site on the web seems to work better than OGT.com but I do like how this site looks better than most.
    Opel GTs are not GM products
    ̶—̶̶̶̶̶̶̶—̶̶̶̶̶̶̶—̶̶̶̶̶̶̶—̶̶̶̶̶̶̶—̶̶̶̶̶̶̶—̶̶̶̶̶̶̶— ̶̶̶̶̶̶̶—̶̶̶̶̶̶̶—̶̶̶̶̶̶̶—̶̶̶̶̶̶̶—̶̶̶̶̶̶̶—̶̶̶̶̶̶̶—̶̶ ̶̶̶̶̶—̶̶̶̶̶̶̶—̶̶̶̶̶̶̶—̶̶̶̶̶̶̶—̶̶̶̶̶̶̶—̶̶̶̶̶̶̶—̶̶̶̶ ̶̶̶—̶̶̶̶̶̶̶—̶̶̶̶̶̶̶—
    Humans are not an endangered species!
    ̶—̶̶̶̶̶̶̶—̶̶̶̶̶̶̶—̶̶̶̶̶̶̶—̶̶̶̶̶̶̶—̶̶̶̶̶̶̶—̶̶̶̶̶̶̶— ̶̶̶̶̶̶̶—̶̶̶̶̶̶̶—̶̶̶̶̶̶̶—̶̶̶̶̶̶̶—̶̶̶̶̶̶̶—̶̶̶̶̶̶̶—̶̶ ̶̶̶̶̶—̶̶̶̶̶̶̶—̶̶̶̶̶̶̶—̶̶̶̶̶̶̶—̶̶̶̶̶̶̶—̶̶̶̶̶̶̶—̶̶̶̶ ̶̶̶—̶̶̶̶̶̶̶—̶̶̶̶̶̶̶—

  7. #5
    1000 Post Club kwschumm's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Pacific NW
    Posts
    1,098
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Quote Originally Posted by First opel 1981 View Post
    I swear, every site on the web seems to work better than OGT.com but I do like how this site looks better than most.
    This is my biggest complaint about the site. It is so very slow compared to just about any other site (and it does NOT seem to be due to all the extra ad and "helper" links inserted in the page loads, it always stalls when transferring data from opelgt.com).
    First opel 1981 likes this.
    Thurston County, WA, effective motto: "Gophers, Gophers Über Alles"

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

    Similar Threads

    1. A Site Glitch May Be Starting
      By The Scifi Guy in forum OpelGT AutoGuide Forum Support / Help
      Replies: 8
      Last Post: 10-27-2015, 01:37 PM
    2. Glitch with chat room
      By sawdust in forum Bug Report
      Replies: 7
      Last Post: 02-18-2010, 11:20 PM
    3. Calendar program glitch?
      By saxybiker in forum Bug Report
      Replies: 1
      Last Post: 02-10-2010, 03:50 PM
    4. Glitch with Members Albums
      By sawdust in forum Bug Report
      Replies: 5
      Last Post: 01-12-2010, 10:16 PM
    5. Glitch with new ad board?
      By kwschumm in forum Bug Report
      Replies: 6
      Last Post: 01-04-2010, 11:02 PM

    Bookmarks

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •