Opel GT Forum banner
1 - 1 of 1 Posts

·
Senior Contributor
Joined
·
695 Posts
Things to look for that can cause this problem
check crank to make sure it is not all gummed up with old grease, dirt and grime. (Clean- relube with white grease.)
verify that cable is wound correctly on spool, this is what the problem is the majority of the time. Detach clip on slider wind spool with equal amounts of cable (the fun part use some duck tape to hold cable on spool while reinstalling, then remove) reinstall over rollers(also lube) check that cable is taunt, test, roll window crank so the cable runs, it should be smooth to crank in both directions, if not readjust rollers and or handle position. the slider can also be adjusted but this is mainly done to adjust window travel in the channel, which is also done before completion. roll the crank all the way in one direction, roll back the other way counting the revolutions. then roll crank back half way by count revolutions, then roll crank so the cable goes in the down direction stop one revolution short of the half way total of turns. attach cable retaining clip at this point with window glass in the down position. test for operation if binding is still occuring check window channel adjustment the front channel can be adjusted only the back channel is welded in place. the only ajustments left are track guide and position of the glass of the carrier.
 
1 - 1 of 1 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top